domingo, 8 de mayo de 2011

Unes idees molt senzilles per decorar papers...



Sabeu que tenen en comú una espelma, un desodorant de rolon i unes temperes?
Doncs, molt senzill són unes tècniques molt originals per a crear grans dibuixos en un paper!
Segur que ara us estareu preguntant, i com ho faig ? No us preocupeu jo us donaré la recepta.
El material que necessitem és:
- Fulls blancs o de colors
- Caixes de cartró
- Espelmes
- Pintura
- Pinzells
- Desodorants de rolon

Primer preparem diferents pots pintura ( tempera) amb una mica d’aigua i la diluïm. Després en un full en blanc dibuixem el que vulguem amb una espelma, per tal de que quedi impregnada la cera, i amb un pinzell pintem pel damunt... carai quines coses més maques que surten!! Allò que havíem dibuixat i que no veiem ara s’ha transformat en un dibuix ple de color!!
Si el que volem es convertir-nos en autèntics artistes sense embrutar-nos gaire, teniu dues opcions la primera es agafar un desodorant de rolon prèviament buit i net, i separar el pot de la boleta.
Després el que farem és agafar unes safates, una l’omplirem d’aigua, i a les altres hi posarem pintura. A part tindrem una caixa de cartró preparada de la mida del full ( DIN A4 per exemple), on hi col•locarem el full blanc o de color. Quan ho tinguem tot preparat sucarem la boleta en la pintura i la deixarem que rodoli pel full, per cada moviment que faci quedarà un caminet marcat en el paper. I així anirem repetint els passos canviant de color fins que ens quedi un preciós dibuix de mil colors.

No hay comentarios: